Repasované automaty – nápojové automaty

Repasované automatyV dneší ekonomické situaci se stávají opravdovým hitem repasované automaty, které se dají pořídit za zlomek ceny kterou dnes nápojové automaty vzhledem k modernímu designu mají. Vždy je ale potřeba zvážit rizika spojená s nákupem.

Když se rozhodnete koupit si repasované automaty musíte zvážit na jakém místě budou fungovat a hlavně jak dlouho Vám bude trvat než se k automatům přepravíte v okamžiku nějakého problému. Nechcete přece nápojové a nebo prodejní automaty které budou sice stát na požadovaném místě, ale nebudou v provozu a tím pádem nebudou plnit svoji funkci.

Pokud už se pro koupi rozhodnete doporučujeme Vám pro nákup nového mincovního zařízení. Automat bude sice fungovat, ale pokud třeba díky poškozenému mincovníku nebude fungovat platební systém, bude Vám automat k ničemu.

Předpokládáme totiž že si repasovaný automat pořizujete proto aby dokázal připravené nápoje prodávat a ne aby pouze působil jako dekorace.

Na co si dát v případě zájmu o repasované automaty pozor ?

– kontrolujte jejich stav i pouhým okem odhalíte třeba poškozené nádoby na směsi
– překontrolujte si tesnící gumičky na šlehacích miskách a další gumová těsnění
– pokud je to možné nechte si přistroj zapojit a připravte si všechny nápoje z nabídky
– vyvarujte se nákupu automatů starších 10ti let
– informujte se o možném zajištění náhradních dílů

Pokud si vyberete z nabídky repasovaných automatů pak používejte jen kvalitní suroviny.

Jen tak dosáhnete vysoké kvality připraveného nápoje a budete schopni nabídnout v dnešní konkurenci srovnatelný výrobek.

Přidat komentář