Nápojové automaty

Nápojové automaty - výdejní linka

Nápojové automaty - výdejní linka

Nápojové automaty dnes najdeme skoro na každém kroku a nabízí široké spektrum služeb spojených s přípravou teplých nebo studených nápojů v kancelářích, stravovacích centrech, zdravotnictví, obchodních a jiných prostorách pomocí profesionálních prodejních automatů.
Služby vycházejí z různých přání zákazníků s velkým výběrem produktů od ekonomického provozu po luxusní provoz třeba v hotelích, které jsou schopné uspokojit jakýkoliv požadavek zákazníka. Poslední dobou stále více nacházíme celá centra kde jsou vedle sebe umístěné nápojové automaty, prodejní automaty, ale také výdejníky vody. Tyto centra se používají například v průmyslových areálech kde zajištují nonstop občerstvení pro zaměstnance.

Některé firmy se rozhodly tyto nápojové nebo prodejní automaty zakoupit a provozovat ve své režii. Velmi rychle ale přišly na to, že je mnohem výhodnější na provoz sjednat speializovanou firmu která se o provoz stará ve své režii a je schopna velmi pružně reagovat na případné servisní zásahy a zajistit tak provoz těchto automatů.

Na českém trhu je velké možství firem které se věnují této činnosti. Některé z těchto firem jsou členy CVA (Česká vendingová asociace) která se snaží o dodržování určitých zásad při provozování této činnosti.

Velmi důležitá a také diskutovaná je i kvalita nabízených nápojů. Kavlita je totiž daná ne jen použitím kvalitních surovin, ale také jejich správným dávkováním a péčí o daný přístroj. Pokud provozovatel nedodržuje všechny tyto kroky, nedokáže pak nabídnout zákazníkovi kavlitní nápoj.

2 komentářů na “Nápojové automaty”

  1. eva napsal:

    Dobrý den prosím vás zajímalo by mě v jakem cenovém rozmezí se pohybují nápojove automaty. A zda jsou odolné i pro venkovní použití.

  2. ales napsal:

    Dobrý den, vždy záleží co vše má nápojový automat připravovat. Rozíl je třeba nezi nápojovým automatem na zrknkovou kávu a na instatní. Počítejte s cenou od cca 80 000,- až klidně do 220 000,- . Některé nápojové automaty se vyrábějí i pro venkovní použití. Doporučuji oslovit poptávkovým formulářem firmy o nabídku.

Přidat komentář