Nejlepší nápoj pro nápojové automaty

Výrobci směsí pro nápojové automaty se neustále snaží vymýšlet něco nového, aby provozovatelé vždy zaujali svého zákazníka. Po dlouhé době se podařilo opravdu přijít na trh s novinkou, které si získá snad každého.
Co že je ta převratná novinka ?

Mnozí z Vás ji již ochutnali například na nápojových, které jsou v provozu na čerpacích stanicích, Je to Cappuccino Irish cream. Podle průzkumu je to nejoblíbenější novinka v sortimentu nápojových automatů v celé Evropě.

Fantastické spojení lahodného cappuccina s příchutí Irisch cream se po vyšlehání v nápojovém automatu nedá odmítnout. Vůně která je najednou cítit v okolí automatu přiláká vždy dalšího a dalšího zákazníka a tak se není čemu divit že i když si vlastně nic koupit nechtěl odchází od automatu s kelímkem lahodného a voňavého cappuccina.

Pokud jste ještě tuto novinku ve svém automatě nevyzkoušeli doporučujeme to hned udělat a kdo nemáte volný zásobník klidně zkuste na nějakou dobu nahradit čaj. Pozor jen na to že některé starší typy nápojových automatů nemají na čaji vrtulku na šlehání! Je logiské že pak by se cappuccino Irsich cream nerozpustilo.

Přidat komentář