Prodejní automaty

Prodejní automaty na telá jídla

Prodejní automaty na teplá jídla

Prodejní automaty pomale nahrazují malá občerstvení a kantýny ve velkých podnicích. Prodejní automaty si totiž neberou dovolenou a nestává se že by onemocněly tak jako prodavačka. Prodejní automaty ani nevyžadují dovolenou nebo její proplacení. Při správné péči plní svůj úkol zajistit občerstvení nonstop, bez dalších problémů a vždy s ochotou.

Prodejní automaty nemusejí ale prodávat jen cukrovinky, bagety, nebo nápoje v PET lahvích. Posledním hitem jsou například automaty na přípravu oblíbených hranolek nebo rozpékaného pečiva. Tyto prodejní automaty připravá každou porci čerstvou a za pár minut. I když cena takového automatu není zrovna nízká při dobrém umístění se velmi rychle vrátí.

Ve světě jsou běžné prodejní automaty na květiny, prodejní automaty na zmrzlinu, prodejní automaty třeba na deštníky,droubnou elektroniku atd. Služby prodejních automatů dnes také využívají půjčovny DVD a nebo dokonce na prodej volně prodejných léků.

4 komentářů na “Prodejní automaty”

  1. michal napsal:

    Zajímalo by mě kolik stojí takový automat na hranolky?A dá se to v čr koupit?

  2. Bc.Marcel Puk napsal:

    Dobry den chcem sa spytat kde je mozne zakupit takyto automat.Chem ho kupit zamestnancom.Existuju rozne druhy?Videl som reportaz z nemecka kde vie automat na hranolky pripravit porciu do 25 sekund,je to mozne?kolko taky automat stoji?

  3. petr napsal:

    kolik takový aut.na hranolky stojí a kde mohu dostat nějaké info,díky

  4. matúš napsal:

    Tiež by ma zaujímala cena a či sa dá kúpiť v SR,čR,ďakujem.

Přidat komentář