Automaty na cigarety

Cigaretovy automat Cigaretové automaty nejsou již využívány jen v hotelích a restauracích jako tomu bylo třeba v roce 2008, ale najdeme je již také ve veřejných prostorech kde nabízejí možnost si cigarety koupit. Problém který vznikal kontrolou zletilosti zákazníků je díky technologii která je využívána třeba u prodejních automatů na pivo vyřešen a tak již není žádný problém v legislativě.

Dříve bylo nutné ověření zletilosti řešit třeba dálkovým ovládáním kdy zákazník musel požádat obsluhu v restauraci která pak po ověření uvedla dálkovým ovládáním automat do provozu. Proto bylo použití automatů na cigarety velmi omezené.

Automaty na cigarety nebo také cigaretové automaty jak jim říkáme čeká velká budoucnost.

Díky návrhu Evropské unie která se rozhodla zakázat vystavení cigaret by se distribuce pomocí cigaretových automatů jistě dostala zase do hledáčku dalších firem.

Druhým návrhem je aby cigarety měly všechny stejný obal (nejlépe dvoubarevý) což by znamenalo pro zákazníky horší orientaci. Nikde však není v zákoně návrh na to že by se nesměl používat obrázek na tlačítku v cigaretových automatech.

Cigaretovy automat tlacitka detail

1 komentář na “Automaty na cigarety”

  1. Milan Salaš napsal:

    Zdravím,

    prosím o info, zda dodáváte do hospod automaty na cigarety? Tel. 776198599

Přidat komentář