Nápojové automaty na koupalištích

Také jste vyrazili v těchto horkých dnech na koupaliště a využili služeb nápojového automatu? Je to vždy rychlejší než stát v dlouhé frontě u bufetu a dostat kávu pochybné kvality (nechceme se dotknou těch kteří připravují kávu svědomitě), ale pozor i nápojové automaty nejsou vždy nejlepší volba.

Ne každý provozovatel věnuje totiž automatu náležitou péči.

Pokud se Vám automat jen trošku nepozdává pak raději neriskujte. Při přípravě je potřeba dbát i na tak samozřejmou věc jakou je voda. Stačí aby byla přípojka na slunci a delší,automat třeba z důvodu poruchy stál jeden den mimo provoz, a už voda nebude úplně ideální. Je potřeba si také prohlédnout čistotu automatu. 30 stupňů stačí dostatečně na to aby se ve špinavém automatu velmi rychle rozmnožili baktérie které Vám můžou znepříjemnit nejen zbytek dne.

Stalo se Vám že automat přijal mince a nevydal nápoj?

Stát se to může, protože právě na veřejných místech se stává že lidé se pokouší vhodit do automatu od knoflíků až po různé matičky. Automat jim žádný nápoj nevydá a ještě se vhoz na mince ucpe. Stačí pak jen zavolat na servisní linku provozovatele automatu a ten se postará o vyčištění a zprovoznění.

 

Přidat komentář